Autohelp vizsgasegéd

Ismerd fel a komoly hibákat!


Felhasználási engedély

A weboldalakon található AUTO - HELP CENTRUM1 megnevezés, és logo, valamint vizuális megjelenés minden vonatkozásában szerzői jog védelme alá esik, az nem használható fel semmilyen módon és jogcímen cégünk előzetes írásos engedélye nélkül.

Változtatás joga

Cégünk fenntartja a weboldalakon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Az itt található adatok és információk nem minősíthetőek úgy, mint a társaság tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

Cégünk bár törekszik rá, nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért. Az AUTO - HELP CENTRUM1 Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére.

Információk gyűjtése és felhasználása

Cégünk a személyes adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben ügyfélszolgálatunkon keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A weboldalakról összegyűjtött információ tulajdonosa az AUTO - HELP CENTRUM1 Kft.

Adatbiztonság

Cégünk minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Ügyfeleink személyes adatainak védelmét szolgálják a különböző adatbázisokhoz való cégen belüli eltérő szintű hozzáférési jogosultságok is, amely eredményeként csak az erre kijelölt alkalmazottak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben.

Linkek

A weboldalainkon találhatóak linkek más cégek weboldalaira. Cégünk nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.

AUTO - HELP CENTRUM1 Kft. 2008 Minden jog fenntartva!

Az logo és a weboldal teljes tartalma a AUTO - HELP CENTRUM1 Kft. tulajdona!

Telefon: +36-20-5-15-25-15

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!