Autohelp vizsgasegéd

Ismerd fel a komoly hibákat!


Ügyfeleink mondták:

 

2007-ben kezdtük meg az AUTO-HELP CENTRUM műszaki vizsgacentrum hálózat szervezését. A cégnév tükrözi a szakértői megjelenést, a gyors és segítőkész kiszolgálást, valamint a kedvező árakat. Nem kötődünk multinacionális pénzügyi vagy befektető csoporthoz, fejlesztéseinket, stratégiai beszállítókkal kialakított jól működő, tartós együttműködésekre építettük.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság pályázati eredményhirdetését követően három telephelyen kaptunk engedélyt kijelölt vizsgahelyek működtetésére és környezetvédelmi felülvizsgálat végzésére. Alkalmazotti vizsgabiztosainkkal, telephelyenként napi 25 darab jármű - motorkerékpár, személygépkocsi, utánfutó és 3,5t alatti tehergépkocsi - műszaki vizsgáztatását vállaljuk, minden munkanap, teljes nyitvatartási időben.

Hálózatunk három vizsgabázisán fogadjuk leendő és törzs ügyfeleinket. A budaörsi, solymári és kiskunlacházi centrumok könnyen és gyorsan elérhetők mind a fővárosból, mind az agglomerációból. A vizsgáztatás folyamatát úgy szerveztük, hogy a várakozási idő nem haladja meg az egy órát. WEB oldalunkon kényelmes időpont foglalási rendszer segíti a költségkalkulációt és a gyors szabadidőpont kiválasztást.

Budapest, 2008. 07. 01.

Tisztelettel: Molnár Tibor Ügyvezető

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!