Kapcsolatfelvétel

Van aki nem szeret vizsgáztatni, van akinek nincs rá ideje és van aki nem ismeri a szabályokat. Segítünk a logisztikában, a kockázat elkerülésében, a jó megoldás megtalálásában. A megbeszélt időre elmegyünk az autóért.

LÉPÉS 1: A szükséges vizsgálatok várható költségeinek kiszámításában a Díjkalkuláció nyújt segítséget.

LÉPÉS 2: Az adatvédelemre vonatkozó Jogi Nyilatkozat áttekintése.

LÉPÉS 3: A műszaki vizsga lejárati időpontjának megállapítása alapján, döntés az Időpont Foglalásról.

LÉPÉS 4: „DÍJKALKULÁCIÓ” menüben a kalkulációhoz szükséges adatok kitöltésekor az Expressz asszisztenst kérek kérdés kipipálását követően, rendelkezni kell az autó átadás helyszínéről és tervezett időpontjáról, valamint a vizsgálatot követő visszavétel legkésőbbi időpontjáról.

LÉPÉS 5: Ajánlatunk elfogadását követően – az Ön által megadott telefonszámon – Expressz asszisztensünk jelentkezik a pontos átadási és visszavételi időpont megbeszélésre. Az egyeztetett időpontokról és a rögzített adatokról e-mailben küldünk visszaigazolást. (javasoljuk az e-mail kinyomtatását)

LÉPÉS 6: Javasoljuk, hogy az "IRATOK" menüben található szükséges iratok felsorolást alaposan tanulmányozni szíveskedjen és ne felejtse előkészíteni az átadási időpontra. Az átadást jegyzőkönyvben rögzítjük és fényképekkel egészítjük ki. Az Expressz asszisztenst meghatalmazással kell ellátni, mely nyomtatványok letölthetők a „Nyomtatvány letöltés menüből”.

LÉPÉS 7: Az átvizsgált jármű visszavétele a meghatározott legkésőbbi időpont előtt. 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!